Home
logo groothandel

Home

     

 

Welkom op de onlinegroothandel van MeubelAsia-groothandel...

Via deze website is het mogelijk als je in onderstaande brache werkzaam bent tegen onze groothandels prijzen in te kopen. 

Hiervoor dien je een account aan te vragen, na goedkeuring van je account is het mogelijk om tegen groothandelsprijs bij ons  in te kopen;


- Horeca;
- projectinrichting;
- stylist;
- dethaihandel meubelbrache.  

 

Ben je particulier en heb je interesse in een van onze producten.  Kijk dan op onze website www.meubelasia.nl , hiervoor heb je geen account nodig en kun direct onze verkoopprijzen zien. 

MeubelAsia importeerd al meer dan 15 jaar uit India, Indonesie en China. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers in India en Indonesie en kunnen daarom ook aangpaste projecten leveren. Ook is het mogelijk als je een groot project hebt van bijv. 200 stoelen of barkrukken volle containers bij onze leverancier te bestellen en kunnen wij tegen scherpere prijzen inkopen. 


In Echt (L) hebben wij een loods met een kleine showroom waar het mogelijk is om op afspraak even te komen kijken. 
Tel: 0031(0)683905289
E-mail: info@meubelasia.nl

  • uit voorraad leverbaar;
  • wij leveren aan detail-, horeca-,kantoorhandel projectontwikkelaar, binnenhuisarchitect:
  • levering 2-5 werkdagen;
  • wij kunnen uw bestelling direct bij uw klant af laten leveren:
 

 

Bent u een particuliere klant kijk dan op onze website www.meubelasia.eu, hier zijn onze verkoopprijzen direct zichtbaar.
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN